Marketingpartner

Over het traject


Samen jouw ambities waarmaken!

Je bent een ervaren ondernemer, met een mooi bedrijf, stevig aanbod, duidelijke missie en hebt veel plezier in wat je doet.

En je bent toe aan de volgende stap. Je volgende ambities waarmaken, je bedrijf uitbouwen, de potentie verzilveren. Oftewel aan de slag met optimaliseren en professionaliseren.

Maar waar begin je? Hoe maak je er een logisch verhaal van?
Wat is nu echt belangrijk? Hoe borg je de stappen qua timing?

En niet onbelangrijk, hoe verbind je deze met wat je al opgebouwd hebt aan waarde en je aanbod? Zodat zichtbaar wordt en blijft waar jij en jouw bedrijf voor staan?

Je ambities waarmaken doe je met een strategie, expertise en een goede samenwerking. Een samenwerking waarin de rollen verdeeld zijn op basis van expertise, ervaring en toegevoegde waarde.

Vanuit verbinding ontstaat waarde!

In het ‘1:1 Traject’ gaan we samen aan de slag met het waarmaken van jouw ambitie:
• We starten met het ontwikkelen van het fundament voor je strategie.
• Om daarna de doorvertaling te maken naar de concrete invulling, timing en borging van je plan.
• Met als resultaat concrete aanpak op maat waar jij direct mee aan de slag kunt.
• Uiteraard met de mogelijkheid om de samenwerking voort te zetten als marketingpartners.

Voor wieVoor de ervaren (kennis) ondernemer die zijn: • ambities waar wil maken.
• marketing wil professionaliseren.
• marketing zo optimaal mogelijk in wil zetten.
• potentie nu wil gaan verzilveren.
• bedrijf met vertrouwen en enthousiasme wil uitbouwen.
• zijn marketing optimaal in wil zetten voor de volgende stap.
• zijn marketing wil aanpassen voor een volgende nieuw stap.

Ik weet dat er altijd een marketingaanpak te realiseren is die bij jou past. En dat het soms simpele stappen zijn naar het waarmaken van je ambitie. Die je niet alleen hoeft te zetten.

Dat doen we samen!

Gefaseerd aan de slag


Easy does it!

Als jouw Marketingpartner gaan we in fases met elkaar aan de slag. We creëren een duurzame basis voor een concrete marketingaanpak die we daarna waar gaan maken met een consistente en professionele uitvoering.

Mijn ervaring is dat je met deze aanpak je marketing gegarandeerd waar kunt maken.

Op deze manier liggen namelijk de opzet, inhoud en planning in lijn met elkaar. Dit zorgt voor een consistente en professionele uitvoering van je marketing.

Jouw plannen, mijn doorvertaling.


• In 2 live sessies creëren we de basis voor je marketingaanpak.
• Met als resultaat een one-pager met daarop o.a. je intentie, missie, kernwaarden, aanbod, productbelofte, doelgroepen, doelen en strategie.
• Deze one-pager is zowel het concrete als duurzame vertrekpunt voor je marketingaanpak.
• In deze sessies ontwikkelen we ook de outline voor een praktische en strategische marketingaanpak. Uiteraard gebaseerd op je one-pager.
• De input uit deze sessie vertaal ik door in de uitwerking van je marketingaanpak, zodat jij er direct mee aan de slag kunt.
• Uiteraard afgestemd op je strategie, zodat je zaken in lijn houdt met elkaar.

Implementatie
• Na de oplevering van de marketingaanpak blijf ik betrokken bij de opvolging en uitvoering voor minimaal zes maanden. Zodat we echt gericht aan de slag kunnen met de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van je aanpak.
• Ik ben beschikbaar voor support, begeleiding, vragen en advies.
• Of het nu gaat om het contact met jou, je medewerker of de expert die de marketingaanpak uit gaat voeren. Samen gaan we je marketing waar maken.

Met als resultaat
Een duurzame en professionele implementatie van jouw marketingaanpak.

Jouw marketingpartner

Samen aan de slag


Jouw plan van aanpak| 2.499,-

• Voorbereiding sessie inclusief verdieping in jouw bedrijf, marketingaanpak & doelgroepen (o.a. kort doelgroeponderzoek).
• 2 live sessies, uitgewerkt in jouw eigen Strategiewijzer (one-pager) en een concrete marketingaanpak.
• Follow up call na oplevering.

Samen aan de slag | v.a. 3.000,- voor zes maanden
• 6 maanden v.a. 5 uur per maand ondersteun ik jou als persoonlijke marketingpartner. Samen gaan we jouw marketingaanpak realiseren, ontwikkelen en uitvoeren.

Investering: v.a. 5.499,-*
* € 785,- per maand. Gerekend met 7 maanden.

Met als resultaat:
Een optimale marketingaanpak om je ambitie mee waar te maken.

“Michelle is betrokken en verzet zelf ook veel werk.”

Jaco van der Schoor, directeur Mensen in Bedrijf

Mee denken en doen!

Wij zochten iemand die ons kon helpen om richting te geven aan onze marketinginspanning. Iemand die mee zou kunnen denken en iemand die mee zou willen doen. Dat werd Michelle!

Michelle is in de lead

Michelle geeft richting, maar laat voldoende ruimte voor de nodige, maar verrassende wendingen van onze kant. Vanuit daar pakt ze de lead weer soepel op.

Michelle doet meer dan ons aan het werk zetten.
Michelle is enthousiast en betrokken. Geeft ons huiswerk, maar verzet zelf ook veel werk.

En los van het functionele is het ook nog erg gezellig.

Werkwijze


• In een kennismakingsgesprek nemen we je wensen & situatie door.
• Daarna ontvang je van mij een korte vragenlijst ter voorbereiding op de sessie.
Invultijd± minimaal 15 minuten.
• Op basis van het kennismakingsgesprek en de vragenlijst bereid ik de sessies voor, zodat we doelgericht aan de slag kunnen.

Fase 1: Basis
We brengen in kaart: wie ben je, waar sta je voor, wat is je product belofte, doelgroep, je aanbod, je doel en bepalen zo je strategie.

Fase 2: Marketingkalender
Hier gaan we aan de slag om je marketing, acties en gewenste resultaten in een overzicht te zetten, zodat je hier snel en strategisch mee aan de slag kunt. Ook werken we voor de gewenste onderdelen de opzet uit.

Fase 3: Begeleiding
Het is mogelijk om na fase 2 nog gebruik te maken van mijn kennis in de vorm van begeleiding, advisering en uitwerking van de acties.

Resultaat: het resultaat is na elke fase anders, maar na fase 1 en 2 heb je een compleet en concreet overzicht inclusief een goede basis waar je direct mee aan de slag kunt. En niet onbelangrijk, altijd naar terug kunt bij nieuwe acties of ideeën.

FAQ


Hoe weet ik zeker dat ik vooruit kan na dit traject?
Goed om te weten dat het creëren van een marketing aanpak zich door vertaalt in acties op de korte, middel – en lange termijn. Dit betekent dat je hoe dan ook direct verder kunt na elke fase.

Ik weet niet zeker of mijn vraag/situatie wel in dit pakket past?
Dat is soms ook lastig in te schatten. Het is daarom ook mogelijk en in sommige gevallen juist aan te raden om de fases een voor een af te nemen. Ik weet uit ervaring dat fase 1 bijvoorbeeld vaak al nieuwe inzichten op kan leveren die een andere draai kunnen geven aan fase 2. Neem ook gerust even contact met op, ik denk hier graag in mee met je. Samen komen we vast tot de juiste aanpak die bij jou past. Dit hoeft niet lang te duren. Je mag me altijd even mailen of bellen!

Waar vindt de sessies plaats?
Het kennismakinggesprek vindt telefonisch of online plaats. De sessie vindt afhankelijk van de Corona maatregelen plaats op locatie of ook online.

Wanneer vinden de sessies plaats?
We stemmen hier tijdens het kennismakingsgesprek een timing voor af, in ieder geval kort na onze kennismaking.

Wat is de investering?
Afhankelijk van je wensen qua ondersteuning varieert de financiële investering van € 1.999 tot € 6.745,-. Bekijk hierboven op de pagina de verschillende mogelijkheden.

Aangenaam! Dit ben ik!

Aangenaam, ik ben Michelle, enthousiast, geïnteresseerd (aka enorm nieuwsgierig), betrokken en in het bezit van ruim 15 jaar marketing ervaring. Dit alles zet ik in als persoonlijk marketingpartner voor ervaren (kennis) ondernemers die toe zijn aan de de volgende stap in hun bedrijf. Gedreven door ambitie, liefde voor hun vak, dromen of een nieuwe richting die roept of duidelijk wordt. Samen gaan we aan de slag om deze dromen waar te maken door je marketingaanpak te optimaliseren.

Mijn ruim 15 jaar ervaring deed ik op in zowel in Corporate als MKB organisaties. Dankzij deze ervaring ben ik voorzien van een flinke laag weerbaarheid, een schat aan ervaring in brandmarketing, Corporate Communicatie, event-, concept- en product marketing, in – en externe communicatie en online marketing en flinke dosis improvisatievermogen. Dit alles zet ik samen met zekerheid, rust en vertrouwen in als persoonlijke marketingpartner. Naar die plek waar ambities en dromen samen komen.