Over mij

Kennisgebieden met 15 jaar marketingervaring


Ruim 15 jaar marketingervaring. Ik deed het op in zowel Corporate – als MKB organisaties in diverse functies. Afwisselend, improviseren, weerbaar worden, plezier, afzien en vooral enorm leerzaam. Het zat er allemaal in.

Met deze kennisgebieden als resultaat; corporate communicatie, interne communicatie, conceptmarketing, brandmarketing, eventorganisatie, product marketing en tot slot online marketing.

Expert in strategische positionering en marketingoptimalisatie

Leuk, die kennisgebieden, maar wat is je expertise?

Ik heb er twee: Strategische positionering & marketing optimalisatie.

Onlosmakelijk verbonden met elkaar. Als je het mij vraagt.
Het is zonde als je tijd en budget investeert in je positionering als je het daarna niet waar kunt maken met je marketing. En vice versa. Ik geloof dan ook in een totaalaanpak. Omdat ik het effect gezien heb na hard werken en strategisch denken. Het werkt.

En het helpt, als er een fundering staat voor beide. Wat vaak het geval is met de ondernemers die ik graag help. Die zijn toe aan de volgende stap. Om hun potentie te verzilveren en ambities waar te maken.

“Michelle is betrokken, in de lead en verzet zelf ook veel werk.”

De samenwerking met Michelle vind ik heel prettig. Michelle neemt de lead, geeft een duidelijke richting, en laat tegelijk ook ruimte voor ons met onze eigenwijsheid en soms rare wendingen.

Michelle verzet ook zelf veel werk, elke sessie wordt goed voorbereid en tussentijds laat ze veel betrokkenheid zien.

En los van het functionele is het ook erg gezellig!

Jaco van der Schoor – Directeur eigenaar Mensen in Bedrijf

“Ondernemen is mensenwerk. Michelle snapt dat.”

Vanaf het begin was het duidelijk dat ik met een communicatiespecialist te maken had. De passie voor dit vak druipt er af bij Michelle, zeg maar 😉

Inmiddels heeft de samenwerking met Michelle een heldere frisse propositie van mij en mijn twee brands opgeleverd. Ik voel me comfortabel in het marketingmodel dat ik nu heb staan. Met aantoonbaar resultaat in de vorm van opdrachten en bestellingen.

JOhan Berends – Eigenaar Metamorfase & WORonline

Privé

Ik woon en werk vanuit Vleuten, op ca. 10 minuten treinafstand van Utrecht. En gelukkig maar, want dat is een van mijn lievelingssteden, niet in het minst omdat ik er geboren en getogen ben. Ik ben getrouwd met Michel en we zijn trotse ouders van twee energieke, lieve jongens, Noël (2013) en Beau (2016). Een echt mannengezin en mijn basis!

Leuk om te weten

• Attent zijn is iets wat bij mij vanzelf gaat! Zowel privé als zakelijk! Ik neem de belangen van betrokkenen automatisch mee in de oplossing of aanpak van een situatie, behoefte of probleem.
• Je kunt me wakker maken voor een bioscoopbezoek met een grote bak popcorn! Het grote scherm….Magisch en inspirerend vind ik het.
• Ik hou van mijn ochtendritueel, maar mijn bed uitgaan vind ik al jaren een crime….lang leve de snoozeknop😉
• Ik krijg het heel vaak niet voor elkaar om het woord communicatie in een keer goed te schrijven.
• Nieuwsgierigheid! Een van mijn krachtigste eigenschappen! Het zorgt voor mijn brede kennis, interesse en verwondering!
• Ik praat graag, makkelijk en snel, maar kan ook goed luisteren!
• Ik ben dol op zure cadillacs!

Kennismaken? Leuk!

Weten wat ik voor je kan betekenen? Bekijk dan mijn aanbod!
Wil je het liever persoonlijk bespreken of heb je vragen, neem dan gerust contact met me op! Ik vind het altijd leuk om kennis te maken!

Je kunt contact met me opnemen via michelle@communicatiepakket.nl of via 06-81091861. Je mag natuurlijk ook het contactformulier invullen.