Advies

Over advisering

Je bent een kleine, middelgrote ondernemer of de marketingverantwoordelijke binnen het bedrijf en bruist van de ideeën. En terecht, want marketing is ook leuk!

Maar je bent ook druk, met je klanten, je bedrijf, dat ene idee en dan liggen ook al die (leuke) acties nog op je te wachten, klaar om uitgevoerd te worden. Die ene flyer, je content ontwikkeling, de introductie van je nieuwe product, de ontwikkeling van je online magazine, noem maar op. Om eerlijk te zijn kun je wel wat ondersteuning gebruiken!

Inhoudelijk en projectmatige ondersteuning

Dan ben je op de goede plek! Want zowel inhoudelijk als projectmatig kan ik je helpen! Zodat jij je kunt richten op wat je goed kan en het liefste doet, zonder de grip op je marketingactiviteiten te verliezen. Want ik denk mee, hou je op hoogte en bereid het werk zo voor dat jij er alleen nog maar iets van hoeft te vinden.

Tussenpersoon uitvoerende partij

Je kunt me ook inzetten als tussenpersoon tussen jou en de uitvoerende partij! Ik heb veel ervaring mee het briefen, aansturen en samenwerken met uitvoerende partijen en vind het leuk om te doen! Dit levert jou niet alleen tijd op, maar ook een kwalitatief eindproduct dat voldoet aan jouw voorwaarden en past bij je bedrijf.

Voor wie

Voor de ondernemer en marketingverantwoordelijke met ambitie, plannen en werk én die eerlijk en dapper genoeg is om ondersteuning te regelen.

Thema’s

Met de volgende thema’s help ik graag:
• Positionering
• Productmarketing
• Ontwikkelen en uitvoeren marketingcommunicatieplannen
• Ontwikkeling en uitvoeren concepten
• Ontwikkeling van communicatiemiddelen*
• Interne communicatie advies & uitvoering
• Begeleiden van fotoshoots, webinars, filmopnames
• Contactpersoon uitvoerende partij
• Content ontwikkeling
• Campagnes ontwikkelen en uitvoeren
• Marketing werkzaamheden
• Mee denken (bij het) en organiseren van (online) events

* ontwikkelen van communicatiemiddelen(nieuwsbrief, website, (online) magazine, brochures, flyers, infographics, films, content ontwikkeling)

Investering

Advies                vanaf € 99,- per uur excl. btw


Mijn werkwijze is concreet, betrokken en kwalitatief in de uitvoering!

Waar en hoe ik je kan helpen is natuurlijk afhankelijk van je wensen & situatie. Neem dan ook gerust contact met me op, dan nemen we tijdens een kennismakingsgesprek door wat ik voor je kan betekenen.

Of neem een kijkje bij mijn aanbod om te zien wat ik nog meer te bieden heb!

Werkwijze

• In een kennismakingsgesprek van ca. 30 minuten nemen we je wensen & situatie door.
• En stemmen we af wat ik voor je kan betekenen en hoe we dit het beste vorm kunnen geven.

Tip: Bekijk alvast de rest van mijn aanbod voor een indruk van de mogelijkheden!

FAQ

Moet ik persé een onderdeel van je aanbod kiezen?
Zeker niet! Wel kan het helpen om vanuit mijn aanbod je wensen en inhoud duidelijker te krijgen, zodat we vanuit daar naar de invulling kunnen kijken.

Wat als ik toch extra of andere ondersteuning nodig heb dan besproken?
Ik weet als geen ander hoe veranderlijk projecten of samenwerkingen kunnen zijn als je er eenmaal in zit. Daarom blijven we goed in gesprek met elkaar over de voortgang. Zodat we tijdens onze samenwerking, waar nodig de aanpak of inzet aan kunnen passen.

Klinkt goed! Maar ik heb toch nog vragen!
Geen probleem! Ik denk graag met je mee! Neem dan ook gerust contact met op met me. Leuk om van je te horen!

Over mij

Ik ben Michelle, van nature een nieuwsgierige enthousiasteling met een groot hart en een schat aan ervaring op het gebied van marketingcommunicatie! Dit alles zet ik graag in om ondernemers te ondersteunen in het creëren van een passende marketing aanpak voor hun aanbod, diensten en waarde.

Mijn ruim 15 jaar ervaring deed ik op bij een van de grootste kaasleveranciers van Nederland en momenteel in de automotive sector. Hierdoor ben ik thuis in corporate communicatie, het ontwikkelen en uitvoeren van concepten en marketingplannen, het organiseren van events, interne communicatie, productmarketing en tot slot online marketing.

Samen met mijn persoonlijkheid maakt deze ervaring mij tot een doelgerichte en betrokken adviseur/sparringpartner! Lees hier meer over mij of bekijk de rest van mijn aanbod om te zien waar ik je (nog) meer mee kan helpen!